Business Projects
Interim

Sleutelposities in jouw tent wilt je eigenlijk niet uitbesteden. Maar soms is het wel de juiste keuze. En wanneer het dan toch moet, dan wil je een professional die net even iets meer meeneemt dan de gemiddelde snelle Jelle. Een creatieve realist, die buiten de gebaande paden nieuwe kansen ziet. Die niet met een botte bijl in het personeel komt hakken, maar die de juist de benodigde competenties op de juiste plek zet. En, die wanneer dat nodig is, de juiste competenties kan overbrengen op je personeel.

Heeft jouw organisatie behoefte aan zo’n deskundige interim manager? Bel eens voor een kop koffie. We gaan graag het gesprek met je aan.

Advies

Advies komt in vele vormen. Advies kan een tip zijn van een collega ondernemer in een ongedwongen omgeving. Advies kan ook een schriftelijke conclusie zijn na een gedegen onderzoek. Maar eigenlijk begint elk advies met een vraag. Om de juiste vraag te stellen heb je de juiste luisteraar nodig.

Laat je daarom eens verrassen door een adviesgesprek met ons. Ga het gesprek aan met TCB2. Wij zien veel, we horen nog meer en meestal kunnen we je helpen (kunnen we dat niet dan zijn we daar heel eerlijk over en weten wel wie je dan verder kan helpen).