Business Talk
Vaak gaat het er niet om dát het wordt verteld, maar de manier waarop. Hoe een boodschap wordt aangeboden, bepaalt immers of dat deze binnenkomt. Of niet. Een prachtig onderwerp kan door een saaie spreker volledig om zeep worden geholpen. We hebben allemaal wel eens zo’n ervaring gehad. Gelukkig kan het ook anders:

Business Talks die wél energie opleveren, die publiek op ’t puntje van de stoel krijgen en die ze gretig maken naar méér. Dát zijn de lezingen die niet alleen een succes maken van een evenement, bijeenkomt of vergadering. Het zijn ook juist die business talks die inhoudelijk worden geaccepteerd, die blijven hangen en waardoor men bereid is om zelf in actie te komen. Het verschil zit ‘m in de spreker.

Nieke is zo'n spreker

Geprezen om haar enthousiasme, energie en pakkende praktijk voorbeelden. Ze is uniek in haar vermogen om ingewikkelde kwesties zó te versimpelen, dat iedereen snapt dat de voor handen oplossing helemaal niet zo moeilijk is. Doorspekt met anekdotes, recht-voor-zijn-raap waarnemingen én voorzien van een gezonde dosis relativeringsvermogen, wordt een praatje een beleving.

Op dit moment zijn deze lezingen te boeken:
  • 21ste eeuw vaardigheden – Sprankelende lezing met bloedserieuze wake-up call
  • Holbewoners op de moderne werkvloer – Waarom we in de stress schieten van onze collega’s
  • De meetbare maatschappij – voor- en nadelen van de waardemaatschappij

Het geheel is meer dan de som der delen. Het is aan een dagvoorzitter om die losse delen tot één samenhangend geheel te – maar nog liever een belévenis –  maken. Dankzij een enorm gevoel voor structuur, samenhang en oog voor grote lijnen verweeft Nieke haar eigen belangstelling, vragen en bevindingen met alle elementen van het programma tot een reis die het publiek meeneemt in haar belevenis.

Nieke is zo'n dagvoorzitter

“Nieke is echt een ‘one of a kind’ op het podium. En dat is fijn. Want zo wordt een praatje van een spreker een sprankelende ervaring.”

“Elke goed evenement verdient een Nieke als spreker. Ze verstaat de kunst om bloedserieuze onderwerpen te verpakken tot heerlijke hapklare brokken”