Business Made Easy

Maar simpel wil nog niet altijd de gemakkelijkste weg zijn

De kern van TCB

Qua business willen we de zaken dus simpel houden. De kern van het bedrijf blijft dus de kern. Dat zijn twee ondernemers die elkaars uiterste zijn. Die elkaar dus enerzijds perfect aanvullen, maar die anderzijds ook regelmatig lijnrecht tegenover elkaar staan. En dan wordt ’t interessant. Elkaar duellerend met argumenten weten we elkaar, maar ook onszelf te overtuigen van de juistheid van een bepaalde beslissing. Er komt altijd weer dat moment waarop we elkaar aankijken en zeggen: “Ja, dat is ‘m”.

De organisatie

Als de kern goed zit, dan is de rest eromheen eigenlijk heel gemakkelijker te binden. Maar ook hier gaan we niet voor de gemakkelijke oplossing. We kiezen voor partners die met ons mee kunnen bewegen. Niet alleen in groei, maar ook in ontwikkeling. We zoeken partners die ons scherp houden. Wederom zoeken we die verschillen op. We willen professionals die beter zijn dan wij. Ze moeten ons kunnen verbeteren, uitdagen en soms wel een beetje ergeren. Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar uiteindelijk wel altijd simpel.

Het team

We beschikken daarom over een flexibele schil van freelance professionals die we inhuren als de situatie dat vraagt. Zo kunnen we telkens weer per situatie het optimale team samenstellen. Tenminste: als die professionals ons leuk genoeg blijven vinden. Want goede mensen, die zijn schaars. En daar wordt enorm aan getrokken. Dat is prima, maar uiteindelijk moeten ze wel voor ons kiezen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door onze stinkende best te doen. Tuurlijk komen we onze afspraken na en betalen we op tijd. Maar daar zit ’t ‘m niet in. We willen leuke, uitdagende klussen.

De manier van werken.

Wederom is simpel de sleutel tot succes. Afspraak is afspraak. Resultaat telt en daar leggen we verantwoording over af. We werken niet met een kookwekker op ons bureau en werken liever met een vaste, vooraf afgesproken prijs. Daar snijden we ons soms mee in de vingers, maar soms hebben we een beetje geluk. We gaan net zolang door totdat het gewenste resultaat is bereikt, maar eerlijk is eerlijk: soms is goed ook goed genoeg. We laten ons niet meer gek maken.

Onze klanten

Onze klanten maken namelijk een groter onderdeel uit van ons leven, dan dat ze wellicht zelf beseffen. Onze klanten zitten bij ons aan de ontbijttafel, bij ons in de auto, liggen bij ons voor de open haard, gaan zelfs mee op vakantie. Juist op die heerlijk ontspannen momenten, draait onze creativiteit op topsnelheid. Dan komen de oplossingen en de geniale invallen. En daarom komen onze klanten bij ons terug.

Onze Dromen

We willen Taking Care of Business 2 uitbreiden tot een leuk familiebedrijf. Waar plaats is voor onze beide zonen. Idealiter is er voor elk een eigen stukje werkgebied waar ze de tanden in kunnen zetten. Tenminste: als ze in de zaak erbij willen komen. Gaan ze liever wat anders doen? Dan verkopen we gewoon de tent. Net zo lief. Maar zover is het nog lang niet. We zijn druk met een aantal ambitieuze projecten in binnen- en buitenland. Dat willen we eerst de kans geven om te laten zien wat ze waard zijn.

1.137

studenten in de klas gehad

35

verschillende professionele trainingen

7

opdrachtgevers in formeel erkend HBO en MBO onderwijs

19

jaar ervaring in marketing en sales

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op! Dat vinden we leuk.